NATURAL ANTIMICROBIAL AGENT USE IN THE PRESERVATION OF FRUITS AND VEGETABLES
Today has been a need to find alternatives of conservation, because it has been associated with consumption of poison chemical preservatives. The demand for minimally processed fresh products is increasing, and interest in natural antimicrobial agents (derived from plants), so now looking for the co...
Đã lưu trong:
Tác giả chính: | Sauceda, Elvia Nereyda Rodríguez |
---|---|
Năm xuất bản: |
Universidad Autónoma Indígena de México
2018
|
Chủ đề: | |
Truy cập Trực tuyến: | http://lrc.quangbinhuni.edu.vn:8181/dspace/handle/DHQB_123456789/3833 |
Tags: |
Thêm thẻ
Không có thẻ, Hãy là người đầu tiên gắn thẻ bản ghi này!
|
Tài liệu tương tự
-
NATURAL ANTIMICROBIAL AGENT USE IN THE PRESERVATION OF FRUITS AND VEGETABLES
Tác giả:: Sauceda, Elvia Nereyda Rodríguez
Năm xuất bản: (2018) -
A Survey on the Effects of Advertising of Unhealthy Food on the Decision of Students
Tác giả:: CERNELEV, Olga, et al.
Năm xuất bản: (2018) -
Between tradition and technological innovation: challenges to lime Heritage conservation
Tác giả:: Menezes, Marluci, et al.
Năm xuất bản: (2018) -
THE CONSTRUCTION OF KNOWLEDGE SOCIOENVIRONMENTAL IN SPACE MANAGEMENT RURAL: THE CASE OF DERRUBADAS – RS
Tác giả:: Rigo, Dhonathã Santo, et al.
Năm xuất bản: (2018) -
Aqueous Extract of Nypa fruticans Wurmb. Vinegar Alleviates Postprandial Hyperglycemia in Normoglycemic Rats
Tác giả:: Nor Adlin, Yusoff, et al.
Năm xuất bản: (2018)